Φωτογραφίες από τη δουλειά μας

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τη δουλειά ενός συνεργείου μας σε εκκλησία στην Ανάφη, σε συγκρότημα πολυκατοικιών στην Αθήνα και σε άλλα μέρη στην Ελλάδα.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και τοποθετούν αλεξικέραυνα σε κάθε σημείο και κτίριο, ακόμη και με τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Η πρόσβαση στο σημείο εγκατάστασης δεν αποτελεί πρόβλημα και η εμπειρία των τεχνικών μας ξεπερνά κάθε δυσκολία.

Οι εγκαταστάσεις μας μεταξύ άλλων αφορούν απομονωμένα κτίσματα, εκκλησίες και μοναστήρια, μετεωρολογικούς σταθμούς και σταθμούς επικοινωνιών σε μεγάλο υψόμετρο.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στην αγορά για μέγιστη αξιοπιστία και εγγυημένα όχι μόνο από τον κατασκευαστή τους αλλά και από την εταιρεία μας!

Εκτός από την εγκατάσταση του αλεξικέραυνου, μπορούμε να αναλάβουμε και την περιοδική συντήρησή του.

Έτσι εξασφαλίζουμε όχι μόνο ότι θα προστατέψει εσάς και την περιουσία σας όταν χρειαστεί, αλλά και ότι θα αντέξει για μια ζωή!

Τα καιρικά φαινόμενα είναι πλέoν πολύ πιο έντονα από ότι στο παρελθόν και με καταστροφικές συνέπειες.

Για να αποφύγουμε αυτές τις συνέπειες προχωράμε σε λύσεις που το κόστος κατασκευής τους είναι μηδαμινό μπροστά στην οικονομική επιβάρυνση που μπορεί να προέλθει από ένα κεραυνό.

Να ξέρετε ότι όταν δημιουργηθούν στην ατμόσφαιρα οι συνθήκες για τη δημιουργία κεραυνού, τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει την εκδήλωσή του και οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές!

Ας υπάρχει λοιπόν εκεί το αλεξικέραυνο από πριν, γιατί μετά θα είναι αργά…

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ, στο τηλέφωνο 210 93 15 586.

>> Για να υπολογίσετε το κόστος για το δικό σας αλεξικέραυνο, χρησιμοποιείστε τον υπολογιστή κόστους εδώ